Bericht van Britney's moeder 05 april 2019

Geplaatst op vrijdag 05 april 2019 @ 08:13 , 929 keer bekeken

Voor de moeder van Britney is het niet te bevatten wat haar dochter toch elke keer overkomt. De zangeres heeft zich namelijk wederom vrijwillig in laten checken in een psychiatrisch ziekenhuis. 

De Womanizer-zangeres kampt al een tijdje met vervelende gevoelens, omdat het slecht gaat met haar vader. Zijn gezondheid gaat achteruit en die situatie is zo zorgwekkend voor Britney dat ze zelfs haar Las Vegas-residentie heeft afgezegd. Nu komt naar buiten dat ze het zo slecht aankan dat ze heeft besloten zichzelf te laten opnemen. Dit was een grote schok voor fans, maar ook voor Lynn Spears, de moeder van Britney. 

"Blijf doorgaan, ongeacht hoe slecht het nu gaat", zegt moeder Spears op Instagram. "Ongeacht hoe vast je zit, ongeacht hoeveel je al hebt gehuild, ongeacht hoeveel dagen je al wenste dat dingen anders waren, ongeacht hoe hopeloos en depressief je je voelt. Ik beloof je dat je je niet altijd zo zult voelen. Blijf doorgaan."

Fans betuigen hun steun onder bericht en wensen het beste voor de zangeres en haar familie. Britney heeft zelf op Instagram aangegeven wat tijd voor zichzelf in te lassen. Hiervoor had ze al aangekondigd niet meer op te treden de komende tijd, tot haar vaders gezondheidsproblemen zijn opgelost. 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: